Spirit of Love

25-27 NOEMΒΡΙΟΥ 2022 / INFO IN GREEK
The Happiness Retreat - Spirit of Love
Embodied Spirituality Retreat στην Φύση
3 μέρες - 2 νύχτες

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο Spirit of Love, ενα τριήμερο Retreat, σχεδιασμένο ειδικά για όσους θέλουν να καλλιεργήσουν την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και να συνδεθούν με την ομορφιά της ψυχής τους.

Η διαμονή μας, στο πανέμορφο Re-green, μόλις δύο ώρες απο την Αθήνα, μέσα σε ένα εκπληκτικής ομορφιάς τοπίο, με τρεχούμενα νερά και καταπράσινα βουνά, θα μας δώσει την ευκαιρία να ενωθούμε με την μητέρα Φύση, μαθαίνοντας πώς μπορούμε να αντλούμε απίστευτη ροη, προσαρμοστικότητα και ζωτική ενέργεια και να ενσωματώνουμε αστείρευτη δοτικότητα και αγάπη προς τον εαυτό μας. 

Χρησιμοποιώντας την Αναπνοή, την Φωνή και την Κίνηση θα δημιουργήσουμε έναν απέραντο χώρο ελευθερίας και αυθεντικής έκφρασης. Θα διευρύνουμε τις αισθήσεις μας κάνοντας τις πρακτικές μας μέσα στην Φύση, και μέσα απο  ρυθμούς, παλμούς, ήχους, σωματικές και φωνητικές ασκήσεις θα πάρετε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε ώστε να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας και να αγαπήσετε τον αυθεντικό εαυτό σας. 


Σας περιμένουμε!


Αποστολία Παπαδαμάκη
Χορογράφος / Embodied Spirituality Facilitator & Ιδρύτρια του Happiness Retreat


 

 

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΩ

 

The Happiness Retreat Spirit Contact Dance Apostolia Papadamaki founder dancing with the Tree photo Sea Eymere

 

Απευθύνεται σε

Σε κάθε άνθρωπο που αναζητά την αυτοβελτίωση, την ελευθερία της έκφρασης και την σύνδεση με τον εαυτό του ανεξάρτητα με το επάγγελμά του.

Σε όσους ασχολούνται με το τραγούδι, τον χορό, το θέατρο, τη μουσική, (ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά) και θελουν να ανακαλύψουν νέες εκφραστικές δυνατότητες ή/και να συνδιάσουν πολλαπλά εκφραστικά μέσα. 

Σε δασκάλους, θεραπευτές, εισηγητές, που θέλουν να εμπνευστούν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

 

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΩ

 

Καθοδηγεί η:

 

Αποστολία Παπαδαμάκη

Apostolia Papadamaki, founder of the Happiness Retreat

 

 

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη, αποφοίτησε με άριστα από το Α.Π.Θ.  Θεσσαλονίκης και την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης. Σπούδασε  χορογραφία, Σύγρονο Χορό,  Contact Improvisation, Yoga και Τεχνική Alexander στην Ν. Υόρκη με υποτροφία των ιδρυμάτων Α. Ωνάσης και Β & Ε Γουλανδρή. Βραβεία: Ραλλού Μάνου, Bagnolet (Γαλλία). 

Εχει χορογράφησει και σκηνοθετήσει μεγάλα θεάματα όπως την Τελετή έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων Αθήνας 2004 και είναι γνωστή για τις πρωτοποριακές και αντισυμβατικές της ιδέες όπως η πρώτη υποβρύχια παράσταση χορού στον κόσμο με τίτλο Drops of Breath (Ενάλιος χώρος Ναού Ποσειδώνα, Σούνιο) και  Anamnesis, μια πολυσύνθετη μορφή παραστασης Ύπνου και Ονείρων, συμμετοχική με το κοινό,  σε πολυ σημαντικούς αρχαιολογικoύς  χώρους. (Ναός Επικούριου Απόλλωνα 2018, Δήλος 2019, Δελφοί 2020)

Μελετάει εφ όρου ζωής την σχέση της ανθρώπινης ψυχής με την Φύση και τον κόσμο που μας περιβάλλει μέσω της αρχαίας ελληνικής παιδείας αλλα και άλλων πνευματικών δρόμων. Έχει εκπαιδευθεί στη Μουσική, Φωνή, Διαλογισμό, Ρεικι, Κρανιοιερη θεραπεια, αυτόνομη καταδυση, πολεμικές τέχνες και έχει συνεργαστεί με εκπληκτικούς καλλιτέχνες και δασκάλους απο όλο τον κόσμο.

Το 2013 συνέθεσε την Βιωματική Ανατομία, μια μέθοδο που συνδιάζει εμπειρική γνώση της λειτουργίας του σκελετού και τον οστών μας, σε συνδιασμό με συνειδητή αναπνοη,  μηχανική της κίνησης  και στοχεύει στην εναρμόνιση σώματος, νού και ψυχής.

Το 2016 ίδρυσε το Happiness Retreat, μια εμπειρία προσωπικής μεταμόρφωσης που συνδιάζει ολιστικά όλες τις διδασκαλίες της καθώς και την βαθειά σχέση με την Φύση.


Τα καλλιτεχνικά της έργα της έχουν παρουσιαστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Εθνική Λυρική Σκηνή, Φεστιβάλ Αθηνών, Φεστιβάλ Καλαμάτας, Θέατρο Θησείον, Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας, αλλά και σε 20 χώρες σε όλο τον κόσμο, με το χοροθεάτρο Quasi Stellar, σε σημαντικά  Ευρωπαϊκά και Διεθνή φεστιβάλ. 

Διετέλεσε πρόεδρος του  Δ.Σ. της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης, μέλος του Δ.Σ του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, Κέντρου Αρχαίου Δράματος, Διεθνές Ινστιτούτο Θεάτρου, Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση και μέλος τηςκαλλιτεχνικης επιτροπής του φεστιβάλ  Δημήτρια στην Θεσσαλονίκη.

 

LEARN MORE ABOUT APOSTOLIA'S JOURNEY

 


Οι διδασκαλίες περιλαμβάνουν 

 

The Happiness Retreat - Spring Celebration Ritual - Yoga Practice

 

The Happiness Retreat - Apostolia Papadamaki - Impulse Dance Practice

 

The Happiness Retreat - Apostolia Papadamaki - Spring hike in Regreen Seliana

 

The Happiness Sharing Circle

 

 

Αγαπώντας την Αναπνοή.

Κίνηση των αισθήσεων - Ελευθερώνοντας το σώμα και την φωνή

Αυτοσχεδιασμός αυθεντικής κίνησης και φωνής. 

Σύνδεση με τα στοιχεία της Φύσης: Φωτιά, Αέρας, Νερό, Γή

Αυτοσχεδιασμός σε Κύκλο - Ενσωμάτωση της δημιουργικότητας μας

Είμαστε δημιουργικά όντα. Έχουμε την φλόγα της ζωής μέσα μας και την ικανότητα να εκφράζουμε τα συναισθήματα μας ώστε να ανοίξουμε την καρδία και να συνδεθούμε με την υψηλότερη συχνότητα που υπάρχει, την Αγάπη!

Θα σας καθοδηγήσουμε για το πώς θα εκφράζετε τον βαθύτερο εαυτό σας μεσω της φωνής και της κίνησης, εναρμονίζοντας το σώμα, το μυαλό και την ψυχή, ώστε να μπορέσετε να ενσωματώσετε αληθινη αποδοχή και εκτίμηση για τα ταλέντα σας.

Ο κύκλος μας θα σας υποστηρίξει ώστε να εκφράζετε τον εαυτό σας με τρόπους που ποτέ δεν έχετε φανταστεί, να βρείτε το θάρρος να δημιουργείτε ξανά και ξανά μέχρι να νιώσετε χαρά, ελευθερία και εμπιστοσύνη στο εσωτερικό σας πεδίο, αυτό που ονομάζουμε ψυχή.

 

Η διαμονή μας στο Re-Green

Regreen out doors

 

Malloca - our practice room

 

Double room

 

double room

 

 

Διατροφή 

Θα αποτοξινώσουμε το σώμα μας, απολαμβάνοντας δείπνο την Παρασκευή, τρία γέυματα το Σάββατο, πρωινό και μεσημεριανό την Κυριακή, όλα εμπνευσμένα απο την χορτοφαγική και εποχική κουζίνα,  μαγειρεμένα με αγάπη και φροντίδα!

 

The Happiness Retreat Regreen Nutrition

 

The Happiness Retreat - Spring Celebration Ritual Nutrition

 

Η επένδυση σας

Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο 395€ κατ' άτομο.

Διαμονή σε τρίκλινο δωμάτιο: 375€ κατ' άτομο.


Για να κρατήσετε την θέση σας

Είναι απαραίτητη μια προκαταβολή 124€ και η φόρμα εγγραφης που θα σας στείλουμε.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΊ ΜΑΣ

 

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται

Διαμονή για 2 νύχτες.

3 γέυματα την ημέρα.

15 ώρες διδασκαλίας. 

Περίπατος σε καταρράκτη μέσα σε πανέμορφο δάσος.

Temazcal (Οικολογικό χαμάμ) - Τελετή καθαρισμού σώματος και πνεύματος.

Κύκλος μοιράσματος.

 

Δέν περιλαμβάνεται

Η μετακίνηση μας προς και απο το Regreen. 

 

Πρόγραμμα

 

Παρασκευή 25.11.2022

12.00-16.00 / Αφιξεις στο Regreen
14.00 Μεσημεριανό γεύμα (προαιρετικά)
15.00 / Ελέυθερος χρόνος
17.00 / Session I

19.30 / Δείπνο
21.00 / Τελετή φωτιάς, τραγούδι, χορός.

 

Σάββατο 26.11.2022

08.00 / Διαλογισμός και Αναπνοή
09.30 / Πρωινό
11.00 /  Session II

13.30 Μεσημεριανό
15.00 / Τελετή καθαρισμού Temazkal
 
18.00 / Session III
19.30 / Δείπνο
21.00 / Αφρικανικά κρουστά και δημιουργικός χορός με τον Νίκο Πολυχρονίδη και την Αποστολία.

 

Κυριακή 27.11.2022

08.00 / Διαλογισμός και Αναπνοή
09.30 / Πρωινό
11.00 / Σιωπηλός περίπατος και πρακτικές στην Φύση (Session IV)
13.30 / Μεσημεριανό
15.00 / Κύκλος μοιράσματος 
17.00 / Αναχώρηση απο το Regreen

 

FIRE RITUAL THE HAPPINESS RETREAT IN REGREEN

 

 

Πως θα έρθετε στο Regreen

Απο την Αθήνα

Θα οργανώσουμε Carpooling με άλλους συμμετέχοντες που έρχονται απο την Αθήνα και διαθέτουν δικό τους αυτοκίνητο. Στην περίπτωση που δεν διαθέτετε δικό σας αυτοκίνητο και δεν χωράτε σε αυτοκίνητο κάποιου άλλου, μπορείτε να πάρετε λεωφορείο απο τον Κηφισσό πρός την Ακράτα (κοστος 18 ευρώ) και μετά ταξί για το Regreen (κόστος 40 ευρώ).

 

ALTAR -ATHENA APOLLO ARTEMIS