ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2023-2024 / ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ, ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ, ΕΝΘΥΜΗΣΗ

ΞΕΚΙΝΑΜΕ 20/11/2023
Αποστολία Παπαδαμάκη
8 online συναντήσεις, μια Δευτέρα κάθε μήνα, στην Ελληνική γλώσσα.
Apostolia Papadamaki

Σχολείο Γυναικών 2ος Χρόνος
 

8 online συναντήσεις μία Δευτέρα κάθε μήνα στην Ελληνική γλώσσα + υποστήριξη μέσω του messenger group.
 

Αγαπημένες μου γυναίκες!  Σίγουρα είμαστε σε μια πολύ ιδιαίτερη περίοδο για την ανθρωπότητα σε ολόκληρο τον πλανήτη. Τίποτα δεν είναι σταθερό πλέον και όλες μας καλούμαστε να μάθουμε πώς θα εμπιστευτούμε την ροή, και πώς θα συνδεθούμε  με την ψυχή μας ώστε να δημιουργήσουμε την ζωή που ονειρευόμαστε αλλά και που αξίζουμε!

Αυτή λοιπόν η περίοδος μπορεί και να γίνει ένα μεγάλο δώρο για εμάς, μπορούμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, να θεραπεύσουμε τα τραύματα και τις φοβίες, να ενδυναμώσουμε τις ποιότητες και τα ταλέντα μας, ώστε να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και να ανοίξουμε καινούργιες πύλες στη ζωή.

Μια μεταβατική περίοδος που ίσως οδηγήσει τελικά σε μια νέα κατάσταση ύπαρξης, μεγαλύτερης δημιουργικότητας και επίγνωσης, σε μια πιο εμπλουτισμένη και συνειδητοποιημένη ζωή αλλά και μια πιο αλληλέγγυα κοινωνία.

Σας προσφέρω λοιπόν 8 δίωρες συναντήσεις, μια Δευτέρα κάθε μήνα, από Νοέμβριο έως και Ιούνιο ώστε να κατανοήσουμε καλύτερα τις ενέργειες  των  Χειμερινό,  Θερινό Ηλιοστάσιο, Εαρινη Ισημερια, να εμβαθύνουμε στους Ορφικούς Ύμνους, να συνδεθούμε με τους κύκλους της Σελήνης,  να εμπεδώσουμε τις ήδη δοσμένες πρακτικές και να ενδυναμώσουμε ενεργειακά ώστε να υλοποιήσουμε αφθονία, σωστή διάκριση, διαίσθηση, τόλμη, εμπιστοσύνη και αυτογνωσία. 

Ο Δεύτερος Χρόνος του Σχολείου Γυναικών θα ειναι ανοιχτός μόνο για εσάς που ήδη παρακολουθήσατε έστω και τον πρώτο μήνα και για λίγες γυναικες ακόμα που έρχονται τακτικά στους Κύκλους Γυναικών, στα retreat μου ή έχουν κάνει ιδιαίτερα μαζί μου!

Δείτε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες για την συμμετοχή σας!!!

Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!

Με απέραντη αγάπη 

Αποστολία Παπαδαμάκη 

Mandala symbol

Μπορώ να συμμετέχω

Ναι, εάν έχεις παρακολουθήσει το Σχολείο Γυναικών 2023, αν έχεις έρθεις σε αρκετούς Κύκλους Γυναικών η/και retreat, ή άν έχεις κάνει ιδιαίτερα μαθήματα με την Αποστολία.

Για να συμμετάσχεις θα πρέπει να στείλεις ένα mail στην Άλια: alia@thehappinessretreat.gr . Θα σε καθοδηγήσει για όλα.

 

Πότε

Μια Δευτέρα κάθε μήνα, από τον Νοέμβριο 2023 έως τον Ιούνιο 2024

Ώρες: 20.00-22.00

Σύνολο 8 συναντήσεις για 8 μήνες.

20/11

18/12

22/01

19/02

26/03 (Τρίτη λόγω καθαράς Δευτέρας)

22/04

20/05

17/06 

 

Mandala symbol

 

Εισφορά

Η προτεινόμενη εισφορά είναι 333€  για τα 8 μαθήματα και για την υποστήριξη σε διάστημα 8 μηνών. Εάν όμως ταιριάζει καλύτερα στις οικονομικές σου δυνατότητες, η εισφορά για σένα μπορεί να είναι 277€.

Είναι πολύ σημαντικό για όλες μας, η εισφορά να δίνεται με χαρά και ευγνωμοσύνη. Τα χρήματα είναι ενέργεια. Τα φορτίζουμε θετικά ώστε να έχουμε όλες μας αφθονία.

Εάν θέλετε να δώσετε  την εισφορά σε 2 ή 3 δόσεις, δεν υπάρχει θέμα ανησυχίας. Μετράει η επιθυμία σας να συμμετέχετε!

 

Στις 8 συναντήσεις μας θα εργαστούμε βιωματικά πάνω σε

Εμπέδωση των πρακτικών στην τωρινή μας πραγματικότητα. 

Βαθύτερη σύνδεση με τους Ορφικούς Ύμνους και με τις  ανώτερες συνειδητότητες όπως η Αθηνά Παλλάδα, η Αρτέμιδα,  η Αφροδίτη, (και η Εστία φέτος), ώστε να παλμοδονηθούμε σε αυτήν την ενέργεια και να την μαγνητίσουμε στον τομέα της αφθονίας, της συντροφικότητας, της αγάπης, της δημιουργικής εργασίας, της αλήθειας, της δικαιοσύνης (Εν αρχή είναι ο Λόγος).

Καθαρισμό φυσικού, νοητικού κι ενεργειακού σώματος.

Καθαρισμό προσωπικότητας και περιοριστικών πεποιθήσεων.

Καθαρισμό ενεργειακών κέντρων και καρμικών υπολοίπων.

Κατανόηση περιοριστικών σκέψεων και προγονικών τραυμάτων.

Συγκέντρωση, διαλογισμός, στοχασμός ώστε να αποκτήσουμε ηρεμία, έμπνευση, δημιουργικότητα, ελεύθερη ροή σεξουαλικής και ζωτικής ενέργειας στην καθημερινότητα.

Αυτογνωσία, αυτοπραγμάτωση, γείωση και υλοποίηση στόχων.

Ένωση με το ανώτατο πεδίο ύπαρξης, την Ψυχή, εναρμόνιση με την συμπαντική Αγάπη και Σοφία.

Επίγνωση, ατομική ευθύνη, στοχαστική σκέψη, ζωτική ενέργεια, δημιουργικότητα.

Εναρμόνιση με τους κύκλους της Σελήνης. 

 

Θα εργαστούμε στα παραπάνω με βιωματικές πρακτικές αναπνοής, κίνησης, φωνής, παλμοδόνησης όλου του σώματος, τελετουργικά καθαρισμών, δημιουργία βωμού, σωματικές ασκήσεις αυταγάπης. Πιστεύω ακράδαντα ότι όλα περνούν από το σώμα!

 

Mandala symbol

 

Πού

μέσω Zoom

 

Γλώσσα

Ελληνικά


Πρακτικά θέματα

Εαν χάσεις κάποια συνάντηση ή θέλεις να την ξαναδείς, θα μπορείς να δείς την βιντεοσκόπηση η να ακουσεις την ηχογράφηση των διδασκαλιων μέσω You Tube.

 

Mandala symbol

Τρόποι πληρωμής

PAYPAL 
(κανε αποστολη σε φιλο - send to a friend) 

REVOLUT

Alpha Bank  
IBAN: GR6401401110111002101064218  
SWIFT/BIC: CRBAGRAA

Eurobank Bank  
IBAN: GR3702606390000180100655782   
BIC: ERBKGRAAXXX

 

Mandala symbol

 

Για να συμμετάσχεις θα πρέπει να στείλεις ένα mail στην Άλια: alia@thehappinessretreat.gr
Θα σε καθοδηγήσει για όλα. 

Αποστολία Παπαδαμάκη

Αποστολία Παπαδαμάκη Ιερό των Καβειρων Λημνος

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη, αποφοίτησε με άριστα από το Α.Π.Θ.  Θεσσαλονίκης και την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης. Σπούδασε  χορογραφία, Σύγρονο Χορό,  Contact Improvisation, Yoga και Τεχνική Alexander στην Ν. Υόρκη με υποτροφία των ιδρυμάτων Α. Ωνάσης και Β & Ε Γουλανδρή. Βραβεία: Ραλλού Μάνου, Bagnolet (Γαλλία). 

Εχει χορογράφησει και σκηνοθετήσει μεγάλα θεάματα όπως την Τελετή έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων Αθήνας 2004 και είναι γνωστή για τις πρωτοποριακές και αντισυμβατικές της ιδέες όπως η πρώτη υποβρύχια παράσταση χορού στον κόσμο με τίτλο Drops of Breath (Ενάλιος χώρος Ναού Ποσειδώνα, Σούνιο).

Απο το 2018 το καλλιτεχνικό της έργο ενώθηκε με τις πνευματικές πρακτικές αυτοβελτίωσης κάτω απο την Anamnesis, μια πολυσύνθετη μορφή παραστασης, συμμετοχική με το κοινό, που δημιουργείται ειδικά για πολυ σημαντικούς αρχαιολογικoύς  χώρους. (Ναός Επικούριου Απόλλωνα 2018, Δήλος 2019, Αρχαία Ζώνη 2020, Μινωικό Ανακτορο Ζάκρου 2021,  Καβείριο Λήμνου 2022, Δελφοί 2023)

Μελετάει εφ όρου ζωής την σχέση της ανθρώπινης ψυχής με την Φύση και τον κόσμο που μας περιβάλλει μέσω της αρχαίας ελληνικής παιδείας αλλα και άλλων πνευματικών δρόμων. Έχει εκπαιδευθεί στην Hatha Yoga, Μουσική, Φωνή, Διαλογισμό, Σαμανισμό, Ρεικι, Κρανιοιερη θεραπεια, αυτόνομη και ελευθερη καταδυση, πολεμικές τέχνες και έχει συνεργαστεί με εκπληκτικούς καλλιτέχνες και δασκάλους απο όλο τον κόσμο. Ασχολειται με τον εσωτερισμό και την πνευματικότητα απο το 2004.

Το 2013 συνέθεσε την Βιωματική Ανατομία, μια μέθοδο που συνδιάζει εμπειρική γνώση της λειτουργίας του σκελετού και τον οστών μας, σε συνδιασμό με συνειδητή αναπνοη,  μηχανική της κίνησης  και στοχεύει στην εναρμόνιση σώματος, νού και ψυχής.

Το 2016 ίδρυσε το Happiness Retreat, μια εμπειρία προσωπικής μεταμόρφωσης που συνδιάζει ολιστικά όλες τις διδασκαλίες της καθώς και την βαθειά σχέση με την Φύση.

Τα καλλιτεχνικά της έργα της έχουν παρουσιαστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Εθνική Λυρική Σκηνή, Φεστιβάλ Αθηνών, Φεστιβάλ Καλαμάτας, Θέατρο Θησείον, Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας, αλλά και σε 20 χώρες σε όλο τον κόσμο, με το χοροθεάτρο Quasi Stellar, σε σημαντικά Ευρωπαϊκά και Διεθνή φεστιβάλ. 

Διετέλεσε πρόεδρος του  Δ.Σ. της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης, μέλος του Δ.Σ του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, Κέντρου Αρχαίου Δράματος, Διεθνές Ινστιτούτο Θεάτρου, Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση και μέλος της καλλιτεχνικης επιτροπής του φεστιβάλ  Δημήτρια στην Θεσσαλονίκη.

Δες εδώ την Αποστολία Παπαδαμάκη στην εκπομπή της ΕΡΤ οι Επικινδυνες

 

 

Mandala symbol


Τί λένε για τις διδασκαλίες

μαρτυρία 1

 

testimonial 2

 

testimonial 3

 

testimonial 4